Një nivel i ri lirie

Zbuloni se si sistemet e dëgjimit "STRATOS" mund të përmirësojnë në një nivel tjetër dëgjimin e konsumatorëve

HANSATON
 

"HANSATON" u krijua në vitin 1957 me pasionin për të ndihmuar personat me humbje të dëgjimit. 
Ai pasion vazhdon edhe sot.


ELEGANTE DHE ME VALË


Eksploroni lidhje me valë dhe performancë të jashtëzakonshme të tingullit - që mund të mbahet si kufje.


Veçori inteligjente

Mësoni më shumë për teknologjinë HearIntelligence™ dhe mënyrën se si i ndihmon klientët tuaj të krijojnë sërish kontakt me botën që i rrethon.
ZBULONI

GALAKTIKA TË REJA

TË DËGJIMIT


    NIVEL I RI I PERFORMANCËS SË TINGULLIT 
në gjenialin "Intelligent Noise Reduction" tonë të ri

ANALIZUES I STILIT TË JETESËS
për rritje të sigurisë së  nivelit të performancës së rekomanduar

PËRMIRËSIM I LEHTËSISË SË PËRDORIMIT 
me komandim me prekje dhe veçori të reja të personalizuara për ju dhe klientët tuaj

DIZAJNE DHE NGJYRA TË REJA EKSKLUZIVE
që klientët do t'i dashurojnëNjë dimension i ri i "HearIntelligence"

Zhvilluar nga "HANSATON" me qëllimin për të përmirësuar funksionet dhe proceset natyrale të dëgjimit te njeriu.


YJET TANË NË HORIZONT


Dizajne të përsosura për nevojat e dëgjimit të klientëve tuaj 

Çmimet për
DIZAJNIN

 

 Që prej vitit 1957, "HANSATON" punon me partnerët e tij për t'iu ofruar personave me humbje të dëgjimit një cilësi më të mirë jete. Cilësia jonë e jashtëzakonshme, teknologjia bashkëkohore dhe dizajni i veçantë i kanë ndihmuar njerëzit brez pas brezi. Çdo ditë. Rreth botës.


Aksesorët

Më tepër komfort, fleksibilitet dhe liri me aksesorët "HANSATON".

Pastrimi dhe kujdesi "HADEO"

Linja ekskluzive e pastrimit dhe e kujdesit për specialistët otojatër.

HearIntelligence

Teknologjia e sistemit të dëgjimit