Jetoni momentin me "HANSATON FOKUS"

Aparatet e dëgjimit "HANSATON FOKUS" ju ndihmojnë të fokusoheni tek ajo çka është e rëndësishme për ju. 

Zgjoniinteligjencën tuaj natyrale të dëgjimitme

Pajisjet e dëgjimit "HANSATON"


Kryeni testin
e dëgjimit online

Kontrolloni dëgjimin nga shtëpia me anë të testit të ri të dëgjimit online

 

Çmimet për DIZAJNIN

 

 


 

Çmimet për
DIZAJNIN

 

 


Një nivel i ri lirie

Zbuloni se si aparatet e dëgjimit "STRATOS" mund të ndihmojnë për ta bërë më të ndritshme të ardhmen tuajQë prej vitit 1957, "HANSATON" punon me partnerët e tij për t'iu ofruar personave me humbje të dëgjimit një cilësi më të mirë jete. Cilësia jonë e jashtëzakonshme, teknologjia bashkëkohore dhe dizajnet e veçanta i kanë ndihmuar njerëzit brez pas brezi. Çdo ditë. Rreth botës.

Mësoni rreth dëgjimit

Veshët tanë janë organe ndijore komplekse. Dëgjimi i mirë ndihmon në stimulimin e vazhdueshëm të trurit.

Mësoni rreth humbjes së dëgjimit

Çfarë ndodh kur fillojmë të humbim dëgjimin?

Si mund ta matim dëgjimin?

Mësoni rreth tinitit

Ndieni zhurmë në veshë? Mësoni rreth simptomave, shkaqeve dhe zgjidhjeve për tinitin.


Testi i dëgjimit online

Testoni dëgjimin nga shtëpia me anë të testit të ri të dëgjimit online

Mbështetje për aparatet e dëgjimit

Shihni manualet e produkteve dhe pyetjet e shpeshta

Mësoni rreth dëgjimit

Veshët tanë janë organe ndijore komplekse. Dëgjimi i mirë ndihmon në stimulimin e vazhdueshëm të trurit.