Na kontaktoni

A keni ndonjë pyetje apo koment? Dëshirojmë të dëgjojmë prej jush. Thjesht plotësoni formularin dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt.

Ose mund të na shkruani në:

 

EPES Group

Adresa e Distributorit: Vila Nr 73/1, Str. “Dafinave”,
Tirana – Albania
M (AL). +355 67 40 50 505
Web: www.epes-group.com

HANSATON in Albania

Adresa e Klinikës: Rruga Sabaudin Gabrani, kati i dytë, tek Spitali Amerikan 3 1001 Tirana, Albania
M(AL). +355 69 877 0946
Web: www.degjimi.com

Jam:
This field is required

Faleminderit për kërkesën. Një nga përfaqësuesit tanë do t'ju kontaktojë së shpejti.