HADEO Clean & Care

Është e rëndësishme të kujdeseni për aparatet tuaja të dëgjimit HANSATON dhe t'i pastroni ato rregullisht, në mënyrë që ato të qëndrojnë në gjendje të mirë dhe të funksionojnë sa më mirë.HADEO Clean & Care Products

Me produkte të veçanta të kujdesit që janë zhvilluar posaçërisht për aparatet e dëgjimit, ju mund të rrisni ndjeshëm funksionalitetin dhe jetëgjatësinë e aparateve tuaja të dëgjimit. Kujdesi që paguhet shpejt.


UV Dry Box

Kutia UV Dry Box pastron aparatet e dëgjimit me anë të UVC dhe thahet me anë të ngrohjes dhe rrjedhës së ajrit. Drita UVC eliminon papastërtitë dhe praninë e deri në 99,9% të baktereve nga aparatet e dëgjimit.

Kutia UV Dry Box thahet butësisht aparatet e dëgjimit pa aditivë kimikë dhe përdor shumë pak energji. I përshtatshëm për sistemet e dëgjimit të rikarikueshme.


Tharje HADEO me Kuti UV Dry
HADEO Pastrimi i RIC-ve dhe BTE-ve çdo ditë me inde
Kallëpët e veshit HADEO Cleaning BTE me koncentrat pastrues
HADEO Pastrimi i Kallëpeve BTE me skeda pastrimi
HADEO Pastrimi i ITE-ve me llak
Tharje HADEO me kapsula
HADEO Pastrimi i ITE-ve me indeTesti i dëgjimit në internet

Test your hearing from home with our new online hearing test

>

Learn About Hearing

Our ears are complex sensory organs. Hearing well helps keep your brain stimulated.

>

Hearing Aids

View our latest hearing aids to see which one is right for you.

>